İlk defa Yunanistan'a seyahat edecek kişiler ve daha önce schengen vizesi olmayanlar konsolosluk gerekli gördüğü takdirde görüşmeye çağrılabilir.

İŞ SEYAHATLERİ

İşverenler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Yunanistan Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Yunanistan'daki Firmadan Davetiye
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Yunanistan konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını, vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  • Şirket İmza Sirküleri
  • Şirket Vergi Levhası
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
  • Şirket Banka Hesabı
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı(Tarafımızdan Yapılmaktadır)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Yunanistan Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Yunanistan'daki Firmadan Davetiye
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Yunanistan Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını, şirketteki görevinizi, masrafların nasıl karşılanacağını ve vize talebinizi belirten dilekçe.
  • Şirket İmza Sirküleri
  • Şirket Vergi Levhası
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
  • Ssk işe giriş bildirgesi
  • Son 4 aylık maaş bordrosu (Kaşeli imzalı)
  • Şirket Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Yazısı (Hesap yazısı alındıgında şubenin imza sirküleri de gerekmektedir)
  • Şahsi Banka Hesap Cüzdanı(Var ise)
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Yunanistan Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  • Uçak Rezervasyonu
  • Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • Yunanistan Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış, seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname (Noterden Orjinal)
  • Ailenin Gelir Beyanı (Aile işveren ise veya çalışan işe yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan yapılmaktadır.)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

Emekliler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Yunanistan Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  • Uçak Rezervasyonu
  • Yunanistan Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış, seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • Emekli Cüzdanı
  • Gayrimenkul (Ev, Arsa) Tapuları
  • Banka Hesap Cüzdanı
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

TURİSTİK SEYAHATLER

İşverenler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Yunanistan Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Otel Rezervasyonu
  • Uçak veya Feribot Rezervasyonu
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Yunanistan konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını, vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  • Şirket İmza Sirküleri
  • Şirket Vergi Levhası
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
  • Şirket Banka Hesabı
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı(Tarafımızdan Yapılmaktadır)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Yunanistan Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Otel Rezervasyonu
  • Uçak veya Feribot Rezervasyonu
  • Seyahat detaylarını ve vize talebini bildiren dilekçe
  • Şirket İmza Sirküleri
  • Şirket Vergi Levhası
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
  • Ssk işe giriş bildirgesi
  • Son 4 aylık maaş bordrosu (Kaşeli imzalı)
  • Şahsi Banka Hesap Cüzdanı
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Yunanistan Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  • Uçak veya Feribot Rezervasyonu
  • Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • Yunanistan Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış, seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname (Noterden Orjinal)
  • Ailenin Gelir Beyanı (Aile işveren ise veya çalışan işe yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan yapılmaktadır.)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

Emekliler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Yunanistan Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  • Uçak veya Feribot Rezervasyonu
  • Yunanistan Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış, seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • Emekli Cüzdanı
  • Gayrimenkul (Ev, Arsa) Tapuları
  • Banka Hesap Cüzdanı
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)