Ukrayna Konsolosluğu'na acentamız, sizin adınıza vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir.

İŞ SEYAHATLERİ

  • Vize bitiminden itibaren en az 9 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Ukrayna Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Ukrayna'daki firmadan Davetiye
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Ukrayna Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi.(Dilekçeye Ukrayna'da görüşülücek olan firmanın bilgileri mutlaka olmalıdır)
  • İmza Sirküleri Fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  • Vergi Levhası Fotokopisi
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı(Tarafımızdan Yapılmaktadır)
  • SSK'lı çalışan ise bunlara ek olarak
  • SSK işe giriş bildirgesi
  • Maaş bordrosu

TURİSTİK SEYAHATLER

  • Vize bitiminden itibaren en az 9 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Ukrayna Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Otel rezervasyonu ve ödendi belgesi. (Voucher)