Sırbistan Vizesi için ilk başvuru da dahil olmak üzere acentamız sizin adınıza başvuru yapma yetkisine sahiptir.

İŞ SEYAHATLERİ

İşverenler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Sırbistan Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Sırbistan'daki firmadan davetiye
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak,Sırbistan Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  • Otel Rezervasyonu
  • Şirket İmza Sirküleri
  • Şirket Vergi Levhası
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli )
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
  • Şirket Banka Hesabı
  • Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı( Tarafımızdan Yapılmaktadır )

Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Sırbistan Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır. )
  • Sırbistan'daki firmadan davetiye
  • Otel Rezervasyonu
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Sırbistan Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , şirketteki görevinizi , masrafların nasıl karşılanacağını ve vize talebinizi belirten dilekçe.
  • Şirket İmza Sirküleri
  • Şirket Vergi Levhası
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli )
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
  • SSK işe giriş bildirgesi
  • SSK aylık prim bordrosu
  • Son 4 aylık maaş bordrosu ( Kaşeli - imzalı )
  • Şirket Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Yazısı ( Hesap yazısı alındıgında şubenin imza sirküleri de gerekmektedir )
  • Şahsi Banka Hesap Cüzdanı( Var ise )
  • Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır. )