İlk defa Rusya'ya seyahat edecek olan kişiler de dahil olmak üzere,şirketimiz sizin adınıza başvuru yapma yetkisine sahiptir.

İŞ SEYAHATLERİ

İşverenler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Rusya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Rusya'daki Firmadan Davetiye
    (Rusya'da görüşmeye gidilicek şirketten yetkilinin adı ve imzası ile şirketinm kaşesi bulunan ve antetli kağıda yazılmış davet mektubu)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Rusya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını, vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  • Şirket İmza Sirküleri (Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Vergi Levhası (Orjinal (noter tastiklisi kabul edilir) ve bir adet fotokopi)
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli, Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi (Orjinal ve bir adet fotokopisi)
  • Şirket Banka Hesabı
  • Konfirmeli Otel Rezervasyonu(Orjinal Otelden İstenmektedir)

Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Rusya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Rusya'daki Firmadan Davetiye
    (Rusya'da görüşmeye gidilicek şirketten yetkilinin adı ve imzası ile şirketinm kaşesi bulunan ve antetli kağıda yazılmış davet mektubu)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Rusya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını, vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  • Şirket İmza Sirküleri (Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Vergi Levhası (Orjinal (noter tastiklisi kabul edilir) ve bir adet fotokopi)
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli, Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Ssk işe giriş bildirgesi (Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Son 4 aylık maaş bordrosu (Kaşeli imzalı)
  • Ssk Prim Dökümü (Ssk'dan Orjinal alınacak)
  • Konfirmeli Otel Rezervasyonu(Orjinal Otelden İstenmektedir)

TURİSTİK SEYAHATLER

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Rusya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Konfirmeli Otel Rezervasyonu(Orjinal Otelden İstenmektedir)