İlk defa Romanya'ya seyahat edecek kişiler de dahil olmak üzere şirketimiz sizin adınıza başvuru yapma yetkisine sahiptir.

İŞ SEYAHATLERİ

İşverenler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Romanya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Romanya'daki Firmadan Davetiye
    (Romanya'da görüşmeye gidilicek şirketten yetkilinin adı ve imzası ile şirketinm kaşesi bulunan ve antetli kağıda yazılmış davet mektubu)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Romanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını, vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  • Şirket İmza Sirküleri (Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Vergi Levhası (Orjinal (noter tastiklisi kabul edilir) ve bir adet fotokopi)
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli, Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi (Orjinal ve bir adet fotokopisi)
  • Şirket Banka Hesabı
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı(Tarafımızdan Yapılmaktadır)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüğü'nden)
  • Konfirmeli Otel Rezervasyonu (Orjinal Otelden İstenmektedir)

Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Romanya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Romanya'daki Firmadan Davetiye
    (Romanya'da görüşmeye gidilicek şirketten yetkilinin adı ve imzası ile şirketinm kaşesi bulunan ve antetli kağıda yazılmış davet mektubu)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Romanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını, vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  • Şirket İmza Sirküleri (Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Vergi Levhası (Orjinal (noter tastiklisi kabul edilir) ve bir adet fotokopi)
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli, Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi (Orjinal ve bir adet fotokopisi)
  • Ssk işe giriş bildirgesi (Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Son 4 aylık maaş bordrosu (Kaşeli imzalı)
  • Ssk Prim Dökümü (Ssk'dan Orjinal alınacak)
  • Şirket Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Yazısı (Hesap yazısı alındıgında şubenin imza sirküleri de gerekmektedir)
  • Şahsi Banka Hesap Cüzdanı(Var ise)
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüğü'nden)
  • Konfirmeli Otel Rezervasyonu(Orjinal Otelden İstenmektedir)

Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Romanya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu(Konfirmeli)
  • Uçak Rezervasyonu
  • Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • Almanya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış, seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname (Noterden Orjinal)
  • Ailenin Gelir Beyanı (Aile işveren ise veya çalışan işe yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan yapılmaktadır.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüğü'nden)

Emekliler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Romanya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu(Konfirmeli)
  • Uçak Rezervasyonu
  • Almanya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış, seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • Emekli Cüzdanı Orjinali ve Fotokopisi
  • Sağlık Karnesi ve Fotokopisi
  • Gayrimenkul (Ev, Arsa) Tapuları orjinali
  • Banka Hesap Cüzdanı
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüğü'nden)

TURİSTİK SEYAHATLER

İşverenler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Romanya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Uçak Rezervasyonu
  • Konfirmeli Otel Rezervasyonu(Orjinal Otelden İstenmektedir)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Romanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını, vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  • Şirket İmza Sirküleri (Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Vergi Levhası (Orjinal (noter tastiklisi kabul edilir) ve bir adet fotokopi)
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli, Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi (Orjinal ve bir adet fotokopisi)
  • Şirket Banka Hesabı
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı(Tarafımızdan Yapılmaktadır)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüğü'nden)

Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Romanya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Uçak Rezervasyonu
  • Konfirmeli Otel Rezervasyonu(Orjinal Otelden İstenmektedir)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Almanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, şirketteki görevinizi, izin tarihlerinizi ve vize talebinizi belirten dilekçe.
  • Şirket İmza Sirküleri (Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Vergi Levhası (Orjinal (noter tastiklisi kabul edilir) ve bir adet fotokopi)
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli, Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi (Orjinal ve bir adet fotokopisi)
  • Ssk işe giriş bildirgesi (Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Son 4 aylık maaş bordrosu (Kaşeli imzalı)
  • Ssk Prim Dökümü (Ssk'dan Orjinal alınacak)
  • Şahsi Banka Hesap Cüzdanı
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüğü'nden)

Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Romanya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu(Konfirmeli)
  • Uçak Rezervasyonu
  • Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • Romanya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış, seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname (Noterden Orjinal)
  • Ailenin Gelir Beyanı (Aile işveren ise veya çalışan işe yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan yapılmaktadır.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüğü'nden)

Emekliler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Romanya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu(Konfirmeli)
  • Uçak Rezervasyonu
  • Romanya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış, seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • Emekli Cüzdanı Orjinali ve Fotokopisi
  • Sağlık Karnesi ve Fotokopisi
  • Gayrimenkul (Ev, Arsa) Tapuları orjinali
  • Banka Hesap Cüzdanı
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüğü'nden)