Moldova Konsolosluğu'na acentamız, sizin adınıza vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir.

İŞ SEYAHATLERİ

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Moldova Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Moldova'daki firmadan Davetiye(İş gezisiyle ilgili açıklayıcı bilgi yazısı)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Moldova Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • İmza Sirküleri Fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  • Vergi Levhası Fotokopisi
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Banka Hesabı
  • Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı(Tarafımızdan Yapılmaktadır)
  • SSK'lı çalışan ise bunlara ek olarak
  • SSK işe giriş bildirgesi
  • Maaş bordrosu

TURİSTİK SEYAHATLER

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Moldova Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Otel rezervasyonu ve ödendi belgesi.(Voucher)
  • Banka hesap cüzdanı