İngiltere Büyükelçiliği parmak izi uygulamasına geçmiş olup,acenteleri aracı olarak kabul etmemektedir. Dolayısıyla tüm vize başvuruları şahsen yapılmakta ve bazı evraklar mutlaka İngilizce istenmektedir.  Şirketimiz bu konuda profesyonel olarak danışmanlık hizmeti vermektedir.

TİCARİ VİZELER

İşverenler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş İngiltere Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • İngiltere 'deki firmadan davetiye
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İngiltere Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını, vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  • Konfirmeli Otel ve Uçak Rezervasyonu
  • Şirket İmza Sirküleri
  • Şirket Vergi Levhası
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
  • Şirket Banka Hesabı
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı(Tarafımızdan Yapılmaktadır)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş İngiltere Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • İngiltere'deki firmadan davetiye
  • Konfirmeli Otelve Uçak Rezervasyonu
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İngiltere Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını, şirketteki görevinizi, masrafların nasıl karşılanacağını ve vize talebinizi belirten dilekçe.
  • Şirket İmza Sirküleri
  • Şirket Vergi Levhası
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
  • Ssk işe giriş bildirgesi
  • Son 4 aylık maaş bordrosu (Kaşeli imzalı)
  • Şirket Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Yazısı (Hesap yazısı alındıgında şubenin imza sirküleri de gerekmektedir)
  • Şahsi Banka Hesap Cüzdanı(Var ise)
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş İngiltere Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Konfirmeli Otel ve Uçak Rezervasyonu
  • Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • İnigltere Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış, seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname (Noterden Orjinal)
  • Ailenin Gelir Beyanı (Aile işveren ise veya çalışan işe yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan yapılmaktadır.)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

Emekliler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş İngiltere Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Konfirmeli Otel ve Uçak Rezervasyonu
  • İngiltere Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış, seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • Emekli Cüzdanı
  • Gayrimenkul (Ev, Arsa) Tapuları
  • Banka Hesap Cüzdanı
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

TURİSTİK VİZELER

İşverenler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş İngiltere Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İngltere Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış,seyahat detaylarınızı bildiren dilekçe
  • Konfirmeli Otel ve Uçak Rezervasyonu
  • Şirket İmza Sirküleri
  • Şirket Vergi Levhası
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
  • Şirket Banka Hesabı
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı(Tarafımızdan Yapılmaktadır)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş İngiltere Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Konfirmeli Otel ve Uçak Rezervasyonu
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İngiltere Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, izin tarihlerinizi belirten dilekçe
  • Şirket İmza Sirküleri
  • Şirket Vergi Levhası
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
  • Ssk işe giriş bildirgesi
  • Son 4 aylık maaş bordrosu (Kaşeli imzalı)
  • Şahsi Banka Hesap Cüzdanı(Orjinal)
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)
  • 3Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler
  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş İngiltere Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Konfirmeli Otel ve Uçak Rezervasyonu
  • Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • İngiltere Konsolosluğu'na vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını bildiren dilekçe
  • 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname (Noterden Orjinal)
  • Ailenin Gelir Beyanı (Aile işveren, çalışan veya emekli ise yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan yapılmaktadır.)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

Emekliler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş İngiltere Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Konfirmeli Otel ve Uçak Rezervasyonu
  • İngiltere Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış, seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • Emekli Cüzdanı
  • Gayrimenkul (Ev, Arsa) Tapuları
  • Banka Hesap Cüzdanı (Orjinal)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

ÖGRENCİ VİZESİ

  • Vize bitiminden itibaren en az 1 yıl geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Öğrenci belgeniz ya da Türkiye'deki son diplomalarınız
  • Gideceğiniz eğitim kurumlarından kabul mektubu
  • İngilizce bildiğinizi gösteriri belge
  • Ailenizden tüm masrafları karşılayacağına dair dilekçe
  • Ailenizin geçim kaynakları ile ilgili belgeler
  • Ailenizin şahsi evrakları(Tapu,araba ruhsatı,banka hesap...)

Yukarıdaki evrakların Türkçe olanların birebir İngilizce tercümesi istenmektedir.