Çin Halk Cumhuriyeti yapılacak tüm vize müraacatlarında seçmiş olduğu acentaları yetkili kılmıştır. Acentamız da tarafınız adına acenta başvurusu yapma yetkisine sahiptir.

İŞ SEYAHATLERİ

İşverenler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Çin Halk Cumhuriyeti Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Çin Halk Cumhuriyeti Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını, vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  • Şirket İmza Sirküleri (Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Vergi Levhası (Orjinal (noter tastiklisi kabul edilir) ve bir adet fotokopi)
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli, Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi (Orjinal ve bir adet fotokopisi)
  • Çin'deki Belediye'nin dış ilişikiler servisinden onaylı ORJİNAL davetiye
  • Gidiş-Dönüş Uçak Bileti
  • Konfirmeli Otel Rezervasyonu

Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Çin Halk Cumhuriyeti Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Çin'deki görevli olarak gidilicekşirket tarafından Çin'deki Belediye'nin dış ilişikiler servisinden onaylı ORJİNAL davetiye
  • Çin tarafından verilen iş durumunu bildirir izin belgesi ya da Uzman Belgesi
  • İşyeri Kanıt Belgesi
  • Çin Halk Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca onaylanan Çin Halk Cum.Yabancı çalışma belgesi veya Yabancı Uzman görevlendirme Teyit Belgesi(Orjinali)
  • Türkiye'deki Devlet Hastaneleri tarafından verilen sağlık raporu

TURİSTİK SEYAHATLER

  • TC Vatandaşlarına Çin Halk Cumhuriyeti münferit olarak turistik vize vermemektedir.Herhangi bir seyahat acentası ile tura katılma zorunluluğu olup istenen belgeler şu şekildedir
  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Çin Halk Cumhuriyeti Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Çin Halk Cumhuriyeti Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını, vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe