Cezayir vizesi için ilk başvuru da dahil olmak üzere acentamız sizin adınıza başvuru yapma yetkisine sahiptir.

İŞ SEYEHATLERİ

İşverenler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Cezayir Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak,Cezayir Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  • Cezayir'de görüşülen şirketten davetiye yazısı veya fax
  • Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )
  • Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi ( Orjinal ve bir adet fotokopisi )
  • Otel ve Uçak rezervasyonu

Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Cezayir Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak,Cezayir Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  • Cezayir'de görüşülen şirketten davetiye yazısı veya fax
  • Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )
  • Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi ( Orjinal ve bir adet fotokopisi )
  • SSK işe giriş bildirgesi
  • Maaş Bordrosu
  • SSK aylık prim bordrosu
  • Evli olanlardan evlilik cüzdanı veya vukuatlı nüfus kayıt örneği
  • Otel ve Uçak rezervasyonu