B.A.E Büyükelçiliği sadece ticari vize başvurularını kabul etmekte olup acentaları aracı olarak kabul etmemektedir.Şirketimiz bu konuda kişilere profesyonel olarak danışmanlık hizmeti vermektedir.

İŞ SEYAHATLERİ

İşverenler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş B.A.E Vize Başvuru Formu
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, B.A.E Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  • Şirket İmza Sirküleri
  • Şirket Vergi Levhası
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
  • Şirket Banka Hesabı
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı

Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş B.A.E Vize Başvuru Formu
  • B.A.E'deki Firmadan Davetiye
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak,B.A.E Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  • Şirket İmza Sirküleri
  • Şirket Vergi Levhası
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi(Yeni tarihli)
  • Ssk işe giriş bildirgesi
  • Son 4 aylık maaş bordrosu ( Kaşeli imzalı )
  • Ssk Prim Dökümü ( Ssk'dan Orjinal alınacak )
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı

TURİSTİK SEYAHATLER

B.A.E. Havayolu olan Emirates Airlines ile uçmanız durumunda veya otel rezervasyonunuzu acentamız ile yapmanız durumunda acentamız sizin adınıza turistik vize alma yetkisine sahiptir.

Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş B.A.E Vize Başvuru Formu
  • Antetli kağıda yazılmış seyahat detaylarını belirten vize talep dilekçesi
  • İş evraklarınız (Vergi levhası-İmza sirküleri-Faaliyet belgesi-Sicil gazetesi)
  • S.S.K işe giriş bildirgesi (Çalışanlardan istenmektedir)
  • Öğrenci belgesi
  • Evlenme cüzdanı fotokopisi
  • Emeklilerden, ev hanımlarından ve çalışmayanlardan ikametgah istenir.