Beyaz Rusya Konsolosluğu'na acentamız, sizin adınıza vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir.

1 Aylık Tek Girişili ve 3 Aylık Multi Vizeler İçin

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Beyaz Rusya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Beyaz Rusya'daki firmadan "Firma Register Belgesi"
  • Beyaz Rusya'daki firmadan "UNN(Vergi) Belgesi"
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı( Tarafımızdan Yapılmaktadır )
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )

1 Yıllık Ticari Vizeler İçin

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Beyaz Rusya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Beyaz Rusya'daki firmadan "Firma Register Belgesi"
  • Beyaz Rusya'daki firmadan "UNN(Vergi) Belgesi"
  • Beyaz Rusya şirketi ile Türk şirketi arasında yapılan antlaşma
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Beyaz Rusya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • İmza Sirküleri Fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  • Vergi Levhası Fotokopisi
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı( Tarafımızdan Yapılmaktadır )
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )

TURİSTİK SEYEHATLER

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Beyaz Rusya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Konfirmeli Uçak ve Otel Rezervasyon Formu
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı( Tarafımızdan Yapılmaktadır )
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )