İlk defa Almanya'ya seyahat edecek olan kişiler, son 2  yıl içerisinde Almanya vizesi olmayan kişiler ve turistik vize başvurusu yapacak olan kişiler, şahsen başvuru yapmak zorundadır. Şirketimiz bu kişilere profesyonel olarak danışmanlık hizmeti vermektedir.

İŞ SEYAHATLERİ

İşverenler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Almanya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Almanya'daki Firmadan Davetiye (Almanya'dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Almanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Almanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını, vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  • Şirket İmza Sirküleri (Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Vergi Levhası (Orjinal (noter tastiklisi kabul edilir) ve bir adet fotokopi)
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli, Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi (Orjinal ve bir adet fotokopisi)
  • Şirket Banka Hesabı
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı(Tarafımızdan Yapılmaktadır)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüğü'nden)
  • Sabıka Kaydı aslı

Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Almanya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Almanya'daki Firmadan Davetiye (Almanya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Almanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Almanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını, şirketteki görevinizi, masrafların nasıl karşılanacağını ve vize talebinizi belirten dilekçe.
  • Şirket İmza Sirküleri (Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Vergi Levhası (Orjinal (noter tastiklisi kabul edilir) ve bir adet fotokopi)
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli, Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi (Orjinal ve bir adet fotokopisi)
  • Ssk işe giriş bildirgesi (Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Son 4 aylık maaş bordrosu (Kaşeli imzalı)
  • Ssk Prim Dökümü (Ssk'dan Orjinal alınacak)
  • Şirket Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Yazısı (Hesap yazısı alındıgında şubenin imza sirküleri de gerekmektedir)
  • Şahsi Banka Hesap Cüzdanı(Var ise)
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüğü'nden)

Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Almanya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  • Uçak Rezervasyonu
  • Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • Almanya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış, seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname (Noterden Orjinal)
  • Ailenin Gelir Beyanı (Aile işveren ise veya çalışan işe yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan yapılmaktadır.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüğü'nden)

Emekliler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Almanya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  • Uçak Rezervasyonu
  • Almanya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış, seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • Emekli Cüzdanı Orjinali ve Fotokopisi
  • Sağlık Karnesi ve Fotokopisi
  • Gayrimenkul (Ev, Arsa) Tapuları orjinali
  • Banka Hesap Cüzdanı
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüğü'nden)

TURİSTİK SEYAHATLER

İşverenler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Almanya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Uçak Rezervasyonu
  • Almanya'da yaşayan kişi veya kişiler tarafından gönderilmiş davetiye ; davetiye yok ise konfirme edilmiş otel rezervasyonu (Almanya'dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Almanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Almanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını, vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  • Şirket İmza Sirküleri (Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Vergi Levhası (Orjinal (noter tastiklisi kabul edilir) ve bir adet fotokopi)
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli, Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi (Orjinal ve bir adet fotokopisi)
  • Şirket Banka Hesabı
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı(Tarafımızdan Yapılmaktadır)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüğü'nden)

Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Almanya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Uçak Rezervasyonu
  • Almanya'da yaşayan kişi veya kişiler tarafından gönderilmiş davetiye ; davetiye yok ise konfirme edilmiş otel rezervasyonu (Almanya'dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Almanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Almanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, şirketteki görevinizi, izin tarihlerinizi ve vize talebinizi belirten dilekçe.
  • Şirket İmza Sirküleri (Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Vergi Levhası (Orjinal (noter tastiklisi kabul edilir) ve bir adet fotokopi)
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli, Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi (Orjinal ve bir adet fotokopisi)
  • Ssk işe giriş bildirgesi (Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Son 4 aylık maaş bordrosu (Kaşeli imzalı)
  • Ssk Prim Dökümü (Ssk'dan Orjinal alınacak)
  • Şahsi Banka Hesap Cüzdanı
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüğü'nden)
  • 3Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler
  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Almanya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  • Uçak Rezervasyonu
  • Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • Almanya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış, seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname (Noterden Orjinal)
  • Ailenin Gelir Beyanı (Aile işveren ise veya çalışan işe yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan yapılmaktadır.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüğü'nden)
Emekliler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Almanya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  • Uçak Rezervasyonu
  • Almanya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış, seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • Emekli Cüzdanı Orjinali ve Fotokopisi
  • Sağlık Karnesi ve Fotokopisi
  • Gayrimenkul (Ev, Arsa) Tapuları orjinali
  • Banka Hesap Cüzdanı
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüğü'nden)